Download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit gratis di DownloadLagu247.Info

Nella Kharisma - Banyu Langit

Dirilis: 2021 Kategori: Lagu Gratis
views 6,452,268

Nella Kharisma - Banyu Langit

Nella Kharisma - Banyu Langit pemain baru - Download Lagu Mp3 Terbaru - Website DownloadLagu247.Info, Nella Kharisma - Banyu Langit Mendengarkan MP3 download musik berkualitas tinggi Download lagu gratis Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3 - Download Lagu 4share - Download lagu Indonesia 2021 terbaru - DownloadLagu247.Info
Mendengarkan musik gratis Nella Kharisma - Banyu Langit - Gudang Lagu 2021 - Website DownloadLagu247.Info, Download Lagu Nella Kharisma - Banyu Langit kecepatan tinggi

Lyric lagu Nella Kharisma - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane